Hoeflon C10e minihijskraan kraan huren Ecranes

Hoeflon C10e

De krachtige alleskunner. De Hoeflon C10e minikraan is onze absolute krachtpatser: deze compactkraan tilt tot 4 ton. En dat terwijl zijn eigen gewicht nog geen 5 ton bedraagt. Die kilo’s zijn trouwens niet aan hem te zien: ook deze krachtpatser is slank genoeg om door elke deur te passen.
Hoeflon C10e minihijskraan kraan huren Ecranes

In het kort

CO2 neutraal! 100% Elektrisch
De Hoeflon C10e is een volledig elektrische minihijskraan. Dat betekent CO2 neutraal werken. Op steeds meer plekken is dit een harde eis. Een minihijskraan is uitermate geschikt voor volledig elektrisch werken, want een minihijskraan werkt vaak binnen of naast een gebouw waar stroomvoorziening is. Er zijn ook plekken waar geen stroom aanwezig is. Gelukkig beschikt de markt over mobiele batterij opslagsystemen die u tijdelijk voorzien van stroom. Opladen en werken tegelijk is mogelijk

Samenstelling
De accucel die wij gebruiken is de LiFePO4. Deze samenstelling heeft veel voordelen. Vooral als het gaat om de veiligheid ten opzichte van andere Li-ion accu’s. De LiFePO4 accucellen kunnen niet ontbranden of exploderen tijdens het laden/ontladen. De accu heeft een lange levensduur en kan vaak opgeladen en ontladen worden met minimale prestatievermindering. De samenstelling is milieuvriendelijk. Hoge en lage temperaturen hebben nauwelijks invloed op de accucel.

Zoek je een minihijskraan met meer of minder hijscapaciteit? Bekijk dan deze modellen C6e, V36r, V80R, C30e, of V210R.

Offerte of vraag?